PREMIS TARGETA VERDA

35a Olimpíada Escolar Reus 2017


Durant la 35a Olimpíada Escolar Reus 2017 es va aplicar la Targeta Verda, el programa del Consell Esportiu del Baix Camp i de l’Ajuntament de Reus, amb l’objectiu de premiar les actituds positives i de joc net durant la competició.

S’han distingit amb reconeixements les accions dels centres educatius i/o persones implicades en la 35a Olimpíada Escolar Reus 2017 que han fomentat els valors positius i cívics de l’esport, d’acord amb els informes i graelles d’observació que han fet arribar els tutors/es de joc de cada esport.

També s’han tingut en compte qualsevol acció, iniciativa, mesura, acte o comportament que ha destacat per fomentar el joc net durant els dies de competició.

 

Els premiats i/o premiades en les diferents categories durant aquesta 35a Olimpíada Escolar Reus 2017 han estat els següents:

 

RECONEIXEMENT AL CENTRE EDUCATIU QUE FOMENTA EL JOC NET I ELS VALORS POSITIUS DE L’ESPORT, EN ELS ESPORTS COL·LECTIUS.

Centre educatiu premiat:  Escola Puigcerver de Reus

Atorgat per l’actitud positiva i participativa de l’equip tècnic, els jugadors i públic de l’equip de futbol 7 aleví de l’escola.

Van donar ànims als seus esportistes, en tot moment es van mostrar alegres i relaxats/ades i van acceptar les decisions dels/les tutors/es de joc amb esportivitat i sense tenir en compte els resultats.

També cal destacar l’acció d’aquest equip al partit contra l’I.E. Pi del Burgar del 22 de març de 2017 al Camp Municipal del Mas Iglesias, durant el qual 2 jugadors de l'I. E. Pi del Burgar es van lesionar, en diferents moments del partit, i l'E. Puigcerver va retirar a 2 jugadors del camp per no obtenir una situació d’avantatge.

 

RECONEIXEMENT AL CENTRE EDUCATIU QUE FOMENTA EL JOC NET I ELS VALORS POSITIUS DE L’ESPORT, EN ELS ESPORTS INDIVIDUALS.

Centre educatiu premiat: DESERT

 

RECONEIXEMENT A L’ENTRENADOR/A O DELEGAT/ADA.

Premiada: Noemí Torremorell López de l’Escola Marinada de Cambrils

Atorgat per la seva dedicació i la seva actitud positiva i participativa durant totes les competicions d’esports individuals.

Va donar un bon exemple de comportament fomentant el respecte envers els adversaris, els/les tutors/es de joc i els espectadors/es. Va fomentar entre els seus alumnes les conductes correctes i l’esforç i va ajudar en tot moment en les tasques d’organització en les diferents competicions.

 

RECONEIXEMENTS A LES ACCIONS MÉS DESTACADES DE L’OLIMPÍADA ESCOLAR REUS 2017

Premiat: Mohamed Azzaoui, esportista d’atletisme del C. Sant Pau de Reus de categoria Aleví Masculí.

Atorgat per la seva acció de joc net envers un company del seu centre educatiu, durant la competició de la cursa de 600 metres lliures de categoria aleví masculí, celebrada al CN Reus Ploms el 8 de març de 2017.

En aquesta acció individual, el Mohamed Azzaoui va mostrar interès per l’estat físic del seu company Loray Ahmidan que havia caigut en el moment de la sortida de la cursa. El Mohamed va ajudar a aixecar-se al Loray, el va animar per a que no plorés i tot seguit els dos esportistes van continuar amb la cursa.