PREMIS TARGETA VERDA

36a Olimpíada Escolar Reus 2018


Durant la 36a Olimpíada Escolar Reus 2018 es va aplicar la Targeta Verda, un programa del Consell Esportiu del Baix Camp i de l’Ajuntament de Reus, que tenia l’objectiu de premiar actituds positives durant la competició.

 

Les accions que es van dur a terme van ser:

1. Distingir amb reconeixements a les accions dels centres educatius i/o persones implicades en la 36a Olimpíada Escolar Reus 2018 que van fomentar els valors positius i cívics de l’esport, d’acord amb els informes i graelles d’observació que van fer arribar els tutors/es de joc i observadors/es de pista de cada esport.

2. També va tenir en compte qualsevol acció, iniciativa, mesura, acte o comportament que va destacar per fomentar el joc net durant els dies de competició.

 

Els premiats i/o premiades en les diferents categories durant aquesta 36a Olimpíada Escolar Reus 2018 han estat els següents:

 

RECONEIXEMENT AL CENTRE EDUCATIU QUE FOMENTA EL JOC NET I ELS VALORS POSITIUS DE L’ESPORT, EN ELS ESPORTS COL·LECTIUS.

Centre educatiu premiat:  Desert

 

RECONEIXEMENT AL CENTRE EDUCATIU QUE FOMENTA EL JOC NET I ELS VALORS POSITIUS DE L’ESPORT, EN ELS ESPORTS INDIVIDUALS.

Centre educatiu premiat:  Desert

 

RECONEIXEMENT A L’ENTRENADOR/A O DELEGAT/ADA.

Premiat: Manel Moreno Campos, entrenador de l’equip aleví de futbol sala i mestre del C. San Josep de Reus.

Durant el partit del 3r i 4t lloc de categoria aleví de futbol sala, que es va dur a terme el 27 d’abril de 2018 al Pavelló Olímpic Municipal de Reus, el C. La Salle Reus va presentar 6 jugadors.

Segons la normativa el partit l’havia perdut el C. La Salle Reus per inferioritat númerica al presentar menys de 7 jugadors per disputar el partit. Tot i així el partit es va disputar i el C. La Salle Reus va guanyar per 4 gols a 3. Al finalitzar el partit i després del lliurament de medalles,  els jugadors de l’equip del C. Sant Josep, a petició del seu entrenador i mestre Manel Moreno, van decidir donar les seves medalles de bronze als jugadors del C. La Salle Reus, demostrant una gran esportivitat sense tenir en compte el resultat.

 

RECONEIXEMENTS A LES ACCIONS MÉS DESTACADES DE L’OLIMPÍADA ESCOLAR REUS 2016

Premiada: Carlotta Colom Escots, esportista de natació de categoria aleví de l’Escola Mestral de l’Hospitalet de l’Infant.

La Carlotta va donar un bon exemple de comportament fomentant el respecte envers les seves adversàries, animant-les i mostrant interès per elles una vegada havien finalitzat les proves de natació.

 

Premiat: Sebastià Lozano Molias, esportista de tennis de categoria benjamí de l’Escola Alberich i Casas de Reus.

El Sebastià, que era la primera vegada que jugava a tennis, va donar un bon exemple de comportament fomentant el respecte envers els seus adversaris durant tota la competició. Ell (i el seu pare que l’animava en tot moment) ajudava en tot moment durant els partits i es mostrava alegre i relaxat sense tenir en compte els resultats.