Normativa tècnica del Cros familiar

Diumenge, 29 d'abril de 2018

Hora: al matí

Lloc: Circuit de terra del Polígon AgroReus (Parc del Roquís)


Ordre de les proves i distàncies. 

 

Categoria

Distàncies

ALEVÍ MASCULÍ

1.500 metres

ALEVÍ FEMENÍ

1.200 metres

BENJAMÍ MASCULÍ

1.000 metres

BENJAMÍ FEMENÍ

1.000 metres

 

-  Per participar al Cros Familiar cada esportista (a través del centre educatiu) s'haurà d’inscriure amb antelació al Consell Esportiu del Baix Camp, d’acord amb la normativa general de la 36a Olimpíada Escolar Reus 2018.

-   Aquesta prova es farà durant el matí del diumenge 29 d’abril de 2018, coincidint amb l’acte de cloenda de la 36a Olimpíada Escolar Reus 2018 (els horaris encara estan per determinar).

-  La cursa es farà al circuit de terra ubicat a la zona del Polígon d’AgroReus (entre el barranc del Roquís i el carrer Ignasi Iglesias)

-  Els/les esportistes participants podran recollir el seu dorsal fins 30 minuts abans de començar la primera prova, a la zona designada a tal efecte.

 

Normativa de les curses.

 

  1. Es una cursa no competitiva, no existiran resultats ni classificacions.
  2. Cada esportista podrà escollir si fa la cursa acompanyat d’un adult major de 18 anys (no és una condició obligatòria).
  3. Cada esportista haurà de córrer la distància corresponent a la seva categoria.
  4. Quan quedin 500 metres per finalitzar la seva cursa, passarà per la zona delimitada on el seu acompanyant adult l’estarà esperant. Durant aquests darrers 500 metres, adults i esportistes hauran d’arribar junts a línia d’arribada agafats de la mà.
  5. Al finalitzar la cursa a cada esportista menor d’edat inscrit se li lliurarà la bossa del/la corredor/a, amb avituallament i la samarreta oficial de la 36a Olimpíada Escolar Reus 2018.
  6. En cas de que algun infant amb discapacitat necessiti fer un recorregut inferior al que li pertoca per edat, la cursa s’adaptarà a les seves necessitats, prèvia sol·licitud del centre educatiu.